Om oss

 

Välkommen till Safe-Shield Detailing & Products – där passion möter kvalitet!

Safe-Shield Detailing & Products grundades 2019 och är resultatet av över ett decenniums erfarenhet av professionell bildetaljer. Vår grundare, Tim Kohl, har införlivat sin omfattande kunskap och entusiasm för obefläckade fordon i var och en av våra produkter. Vi är ett dynamiskt, litet team av branschspecialister som har en sak gemensamt: ett orubbligt engagemang för perfektion inom fordonsvård.

Vårt hjärta? Högkvalitativa polerkuddar, polermedel och rengöringskemikalier, utvecklade för bilentusiaster och experters behov. På Safe-Shield förstår vi att varje detalj räknas. Det är därför vi bara erbjuder produkter som uppfyller våra stränga kvalitetsstandarder. Från noggrant urval av material till produktion – om möjligt allt tillverkat i Tyskland – fokuserar vi på hållbarhet och excellens.

Vi talar bilentusiasters språk. Vår målgrupp som är entusiastisk över bilvård hittar inte bara produkter hos oss, utan även en partner som delar sin passion. Vi är mer än en leverantör – vi är en del av samhället.

Vårt mål? Att alltid förse dig med de mest moderna och högkvalitativa produkterna inom fordonsvård. Hos Safe-Shield Detailing & Products handlar det inte bara om glansen på lacken, utan också om glansen i våra och eventuellt dina kunders ögon!

Vänlig, cool och alltid uppdaterad – det är Safe-Shield. Vi ser fram emot att följa med dig på din resa till ett perfekt underhållet fordon.

Safe-Shield-detaljer och produkter – För uppmärksamhet på detaljer.

 

Gründer:Tim-kohl

Grundare och ägare Tim Kohl 

 

Du kan följa vår vardag och vår tillväxt live på Instagram, där vi delar nytt innehåll och tittar bakom kulisserna varje dag:

https://www.instagram.com/safe_shield_detailing_germany/

 

Var är vårt högkvarter? 

Vi är längst i norr, strax ovanför Hamburg på kartan. Vårt huvudkontor och vårt lager ligger på Schafskoppel 6 i 23845 Itzstedt.