Betalningsinformation Safe-Shield

Klarna:

I samarbete med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, erbjuder vi följande betalningsalternativ. Betalning sker till Klarna:

  • Faktura: Betalningsfristen är 14 dagar från avsändande av varan/biljetten/eller, för andra tjänster, från tillhandahållandet av tjänsten. Fakturans köpvillkor för leveranser till Tyskland finns på https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/EID/de_de/invoice?fee=0 och för leveranser till Österrike på https:// ://cdn .klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/EID/de_at/invoice?fee=0.
  • Avbetalningsköp: Med Klarnas finansieringstjänst kan du betala ditt köp flexibelt i månatliga avbetalningar på minst 1/24 av det totala beloppet (men minst 6,95 EUR) eller under de villkor som annars anges i kassan. Delbetalningen förfaller i slutet av månaden efter att Klarna skickat en månadsfaktura. Ytterligare information om avbetalningsköp inklusive de allmänna villkoren och den europeiska standardinformationen för konsumentkrediter finns här: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/EID/de_de/account
  • Omedelbart: Ditt konto kommer att debiteras omedelbart efter att du har lagt din beställning.
  • Autogiro: Debiteringen sker efter att varan har skickats. Tiden kommer att meddelas dig via e-post. (Vänligen ange bara de betalningsmetoder som du erbjuder här.)

Användningen av betalningsmetoderna faktura, avbetalningsköp och autogiro kräver en positiv kreditprövning. I detta avseende, som en del av köpinitieringen och behandlingen av köpekontraktet, vidarebefordrar vi dina uppgifter till Klarna i syfte att kontrollera adress och kreditvärdighet. Vänligen förstå att vi endast kan erbjuda dig de betalningsmetoder som är tillåtna baserat på resultatet av kreditprövningen. Ytterligare information och Klarnas användarvillkor för Tyskland finns här: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/K502554/de_de/user och för Österrike här: https://cdn. klarna.com /1.0/shared/content/legal/terms/K502554/de_at/user. Allmän information om Klarna finns här: www.klarna.com. Dina personuppgifter kommer att behandlas av Klarna i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser och i enlighet med informationen i Klarnas dataskyddsbestämmelser för Tyskland/Österrike.

 

Apple Pay: 

"Du kan betala med Apple Pay som en del av beställningsprocessen. För att göra detta måste du bekräfta betalningen via tjänsten "Apple Pay" på en Apple-enhet som stöds genom att följa verifieringssteg. Apple Pay använder plånboken du angav i Apple plånbok för transaktionen Betalningsinformation som lagras i appen finns på https://support.apple.com/de-de/HT201469".

 

Google Pay: 

"Du kan betala med Google Pay som en del av beställningsprocessen. För att göra detta måste du bekräfta betalningen via mobilappen "Google Pay" på en enhet som stöds genom att följa verifieringssteg. Google Pay använder betalningsdata som du anger i appen för transaktionen Mer information finns på https://support.google.com/pay/merchants/answer/6345242?hl=de"

 

PayPal:

Bara några steg till betalning:
1. I kassan väljer du "PayPal" som betalningsmetod.
2. För att behandla betalningen kommer du att omdirigeras till PayPals webbplats.
3. Om du redan är PayPal-kund kan du logga in med dina PayPal-användaruppgifter och initiera betalning.
Om du inte har ett PayPal-konto ännu kan du skapa ett PayPal-konto och sedan bekräfta betalningen. Det är inte nödvändigt att skapa ett PayPal-konto för betalningsmetoderna direktdebitering via PayPal, kreditkort via PayPal och köp på konto via PayPal.
4. Du kommer då att omdirigeras tillbaka till oss (www.xyz.de).